El nostre catàleg
-
Al Natutal
Kimchi, Xucrut, Salsa picant fermentada, Vinagre de kombucha, Paté llavors fermentades.
És un projecte inspirat per les increïbles propietats macrobiòtiques i gastronòmiques de la fermentació dels aliments. Elaborant de forma 100% artesana al taller d'inclusió Jeroni de Moragas, amb materials de primera qualitat, de proximitat i respecte al territori, el projecte vol recuperar una forma tradicional de conservació vinculada al món rural, l'estacionalitat i la comunitat.
-
Can Domenech
Verdura temporada.
-
Fermentum
Vinagre de kombucha.
-
Filgut Kombutxa
Ginger mint, Mediterrànea, Red Fruits.
-
Florestina
Ipa Lupuluus, Nature, Blondie, Torrada, Hey Hey (New Zealand pale ale).
-
l'Ortiga
Oli Oliva Verge Extra, Mongeta del ganxet.
-
La Rural
Verdura temporada y Mesclum.
-
Vinya de Can Font
Verdura temporada.
-
Les Escales
Kimchi y Chutney.
-
Melvida
Mel i derivats.
-
Taller Jeroni de Moragas
Galetes artesanes gluten free.
-
El Puig
Oli Oliva Verge Extra
-
The Buttery
Crema de cacauet.