El nostre catàleg

  • Al Natutal

    Kimchi, Xucrut, Salsa picant fermentada, Vinagre de kombucha, Paté llavors fermentades.

    És un projecte inspirat per les increïbles propietats macrobiòtiques i gastronòmiques de la fermentació dels aliments. Elaborant de forma 100% artesana al taller d'inclusió Jeroni de Moragas, amb materials de primera qualitat, de proximitat i respecte al territori, el projecte vol recuperar una forma tradicional de conservació vinculada al món rural, l'estacionalitat i la comunitat.

  • Can Domenech

    Verdura temporada.

  • Fermentum

    Vinagre de kombucha.

  • Filgut Kombutxa

    Ginger mint, Mediterrànea, Red Fruits.

  • Florestina

    Ipa Lupuluus, Nature, Blondie, Torrada, Hey Hey (New Zealand pale ale).

  • l'Ortiga

    Oli Oliva Verge Extra, Mongeta del ganxet.

  • La Rural

    Verdura temporada y Mesclum.

  • Vinya de Can Font

    Verdura temporada.

  • Les Escales

    Kimchi y Chutney.

  • Melvida

    Mel i derivats.

  • Taller Jeroni de Moragas

    Galetes artesanes gluten free.

  • El Puig

    Oli Oliva Verge Extra

  • The Buttery

    Crema de cacauet.